"En individuel og omfattende service er en vigtig byggesten for succes. For kun med perfekte processer, der er skræddersyet til dine behov, kan optimal genanvendelse fungere!"
Philip Hoffmann, salg
Håndtering af affaldscontainere til alle behov

Reiling - En partner til mange opgaver

Med mange års erfaring inden for genanvendelse ved vi, at individuelle løsninger er afgørende! Derfor tilbyder Reiling ikke bare almindelig management, men via en personlig samtale finder vi den bedste løsning for dig! Afhentning i henhold til daglige krav, planlagte datoer eller endda hurtig hjælp med kasseret eller gammelt materiale - med os er du på den sikre side!

hvidt glasaffald
Lastbil med flaskecontainer

Særlige tilbud – dit behov er vores service

Kasseret materiale blokerer dit lager? Vi tager os hurtigt og pålideligt af dine behov! Vores medarbejdere besøger dig også gerne personligt, så vi sammen kan finde den perfekte løsning til bortskaffelse på stedet. Du er altid velkommen til at kontakte os!

Indkøb - ledelse fra A til Z

Din succes kan kun opnås med en velorganiseret indkøbslogistik! Reiling garanterer nemlig sikker og pålidelig lastning af råmaterialer af højeste kvalitet.

Public collection systems

Håndtering af affaldscontainere - den rigtige løsning til alle behov

Uanset om det drejer sig om kommunale indsamlinger eller containertjenester - med vores knowhow har du altid en stærk partner ved din side.

Anlæg OW

Genanvendelse - Den nyeste teknologi til genanvendelsesmaterialer af høj kvalitet

Sortering er alfa og omega for at opnå et fremragende slutprodukt. Afhængigt af det genanvendelige materiale anvender vi en lang række forskellige sorteringsteknikker - hvoraf vi selv har udviklet nogle. På denne måde opnår vi en meget høj renhed af genanvendelsesmaterialet og en kvalitet, der er bedst egnet til kundens krav. Vi scorer point med vores aktive deltagelse i udviklingen af nye sorteringsteknologier og vores egne innovative kontrolprocesser. Vi er altid på udkig efter nye anvendelsesmuligheder for vores produkter - og er åbne for kreative idéer!

Hos os lukker du kredsløb!

Salg – levende service i praksis

Hvad adskiller Reiling fra de andre? Efter en detaljeret planlægning leverer vi det produkt, som vi har fremstillet til dig, i overensstemmelse med de mest nøjagtige specifikationer! Det er ikke kun råmaterialernes høje kvalitet, der er afgørende for os, men også leveringssikkerhed og fleksibilitet. Du kan stole på eksperternes gennemførelse!

Lastbil kolonne

Logistik - alt fra en enkelt kilde

Vi tilbyder en højt ydende flåde og professionel logistik! Ingen udfordring er for stor for vores manøvredygtige specialkøretøjer - vi kan f.eks. også bruge den nyeste teknologi til at adskille glasfarver i høj kvalitet og anvende forskellige kranteknikker. Vi støttes i dette arbejde bl.a. af logistikvirksomheden for affaldsbortskaffelse og transport "Reiling Logistik GmbH & Co. KG" i Marienfeld.

Vi er på stedet for dig - og sammen søger vi efter optimale løsninger; fra kommunale indsamlinger til containerservice. Vores personale vil rådgive dig individuelt og personligt! Reiling er til stede i hele landet og har et stærkt netværk og står for korte transportveje, flade hierarkiske strukturer og hurtig kommunikation! Du kan stole på en samvittighedsfuld og detaljeret planlægning og overholdelse af tidsplaner. Hos os er SERVICE ikke kun skrevet med store bogstaver, men leves hver dag!

Fabriksrundvisning

Rundvisninger - Et kig bag kulisserne på fabrikken

Vil du gerne opleve et af de mest moderne sorteringsanlæg live? Det er ikke noget problem! Vi tilbyder gerne rundvisninger på vores hovedkvarter i Marienfeld - om forskellige emner og med indsigt i miljøbeskyttelse, kvalitetsstyring og bæredygtig genanvendelse. Kontakt os og aftal gerne en individuel aftale.