100 års engagement i en fælles sag

"Vores mission: At skabe en optimal cyklus for genanvendelse."
Anna Curzon, Head of Marketing & Corporate Communications
Gammel flåde fra Reiling

Hos os lukker du kredsløb

Vi har gjort det til vores opgave effektivt at returnere genanvendelige materialer til industrien og dermed lukke materialekredsløb fuldstændigt. Vi tilbyder et landsdækkende indsamlings-, forarbejdnings- og genbrugsnetværk samt individuelle genbrugsløsninger for forskellige genanvendelige materialer. På denne måde bevares ressourcer gennem genvinding af råvarer. Omhyggelig forarbejdning er det vigtigste for et fremragende startprodukt. Som en førende genbrugsspecialist bruger vi en bred vifte af moderne forarbejdningsteknikker til at skabe en optimal genbrugskæde. I sidste ende er der et produkt af højeste kvalitet, præcis som vores kunder ønsker det.

Reiling fotovoltaiske placering Münster

2023

Grundlæggelse af datterselskabet Reiling PV-Recycling GmbH & Co. KG. Fusion af de tyske skumglasdivisioner hos Reiling og Schlüsselbauer den 1. maj 2023. Installation og idriftsættelse af et PET-pelleteringsanlæg i Hamm-Uentrop. Åbning af det første tyske Reiling PV-sorteringsanlæg i Münster. Det fælles pilotprojekt "Glass Loop" med Audi går i serieproduktion. De tyske glasfabrikker modtager certificeringen "Environmental Management System DIN EN ISO 14001:2015". Den første butik i den dekorative glasdivision "Revitro Showroom & Verkauf" åbner i Marienfeld. Opførelse af en ny hal med et nyt tørreanlæg i Osterweddingen.

Topping-out-ceremoni for det nye Marienfeld-værksted i 2021
Reilings placering i Burgbernheim 2020

2022

Ibrugtagning af det nye værksted og metalværksted i Marienfeld. Start på pilotprojektet med Audi: nye ruder til Audi Q4 e-tron fremstillet af defekt bilglas. Åbning af en ny lokation i Westervoort (Holland) til afdelingen "glasgenanvendelse". Påbegyndelse af opførelsen af et fotovoltaisk sorteringsanlæg i Münster. Flytning af produktionsanlægget "Reiling Kunststoff Recycling" fra Marienfeld til Hamm-Uentrop. Opførelse af et skur til genanvendelige materialer på Sülzetal-grunden. Fælles ledelse af moderselskabet "Reiling GmbH & Co. KG" af Bernhard Reiling og Tom Bernhard Reiling Junior.

 

2021

Erhvervelse af aktierne i Schaumglas Husum GmbH i Husum (nær Nienburg) og Veriso GmbH i Berlin. Etablering af joint venture med det veletablerede firma Schirmbeck for at kunne agere landsdækkende indkøber af råglas i forhold til de duale systemer. Nedrivning af det gamle værksted og opførelse af nyt værksted inkl. fælleslokaler og metalværksted på Marienfeld-grunden. 

 

2020

Idriftsættelse af det nye firma "Reiling Kunststoff Recycling GmbH & Co. KG" i Burgbernheim

2019

Fortsættelse af anlægsarbejdet for at færdiggøre den nye lokation i Burgbernheim til genanvendelse af plast. Køb af den tidligere Wiwianka firmabygning i Marienfeld. Opkøb af Simeko (genvinding af planglas) i Ujazd (Polen).

25 år af Reiling Nutzfahrzeugservice GmbH i Marienfeld
 Opførelse af nyt lager for containerglas i 2016

2018

25 år med Reiling Nutzfahrzeugservice GmbH i Marienfeld: Nybyggeri og modernisering af det autoriserede værksted; første spadestik på det nye firma Reiling Kunststoff Recycling GmbH & Co. KG i Burgbernheim. 20 års planglasbearbejdning på Reiling Glas Recycling GmbH & Co. KG-anlægget i Gladbeck. Færdiggørelse af en ny forarbejdningshal på Reiling Glas Recycling GmbH & Co. KG i Torgau.

2017

Køb af ejendom i Burgbernheim (Bayern) af Reiling Kunststoff Recycling. Opførelse af ny produktionshal til forarbejdning af biprodukter fra plastgenanvendelse i Hamm-Uentrop.

2016

Opførelse af nyt lager i Marienfeld til dækning af containerglas. Genvalg som bvse- præsident Bernhard Reiling.

Opførelse af den nye hovedadministrationsbygning i Marienfeld 2016
Tømning af glasbeholdere

2015

Opførelse af en ny hovedadministrationsbygning i Marienfeld (distrikt GT). Opførelse af en ny placering i Næstved (Danmark) til glasforarbejdning.

2014

Start af glassortering i Osterweddingen. Genvalg som bvse-præsident Bernhard Reiling.

2013

Køb af andele i det svenske selskab "Swede Glass United AB", som er aktiv inden for genbrug af planglas. Åbning af ”Krabbelbude” lege- og omsorgsgruppen ved hovedafdelingen.

2012

Bernhard Reiling påtager sig ansvaret som den valgte præsident for bvse- ”Bundesverband Sekundärrohstoffe und Entsorgung e.V.”. Første certificering af Reiling's energistyringssystem i henhold til DIN EN ISO 50001. Udvikling af en e-skrotcontainer af typen "ESSB". Etablering af en ny lokation i Osterweddingen (Sachsen-Anhalt) til forarbejdning af planglas, containerglas, solcellemoduler og PVB-film.

Reiling forarbejdningsanlæg i Marienfeld
Forarbejdningsanlæg i Holmegaard Danmark

2011

Opførelse af et nyt sorteringsanlæg med røntgenfluorescenssystem på Gladbeck-anlægget. Nyt tørringsanlæg til glasskår med røntgenteknologi på Marienfeld-anlægget. Opførelse af et affaldstørringsanlæg for at forbedre sorteringsprocessen i Holmegaard (Danmark). Etablering af en hovedlokation i Dabrowa Gornicza (Polen) til sortering af emballage og planglas samt et indsamlings- og omlastestation for papir, træ og PET.
 

2010

Åbning af Reiling Kunststoff Recycling GmbH's lokaler i Hamm-Uentrop.

2009

Idriftsættelse af et moderne røntgenfluorescenssystem til frasortering af glaskeramik og specialglas.

2008

Opførelse af sorteringsanlæg på glasværket i Holmegaard (Danmark). Grundkøb i Dabrowa Gornicza (Polen) af DSS Recykling.

 Erhvervskøretøj med påtryk "50-års firmajubilæum"
Behandlingsanlæg Nord GmbH i Münster/Westf.

2007

50-års jubilæum for Reiling Glas Genbrug. Investeringer og omstrukturering på Marienfeld-grunden. Indvielse af plastsorteringsanlægget.

2006

Etablering og idriftsættelse af Kunststoff Recycling GmbH, Marienfeld.

2005

Køb af 100% af andele i Morrison Glas Recycling. Opkøb af 100% af aktierne i RGR i Lünen. Nybyggeri af et firmalokale til G.R.E. i Ennigerloh.

2004

Kapitalandel i EZN Behandlingsanlæg Nord GmbH i Münster/Westf. Andele i DSS Recycling Sp. zo.o. i Slawkow (Polen).

2003

Kapitalandele i Morrison Glas Recycling GmbH i Lauenburg og Morrison Glasrecycling Danmark Aps i Vamdrup (Danmark).

2000

I Bönen tages et nyt behandlingsanlæg til affaldstræ i drift. Deltagelse i G.R.E. GmbH & Co. KG i Beckum.

Idriftsættelse af planglasforarbejdningsanlægget i Torgau/Sachsen 1995
Installation af den første Reiling glasopsamlingsbeholder i Gütersloh

1998

Reiling stifter en ny afdeling i Gladbeck. Ligesom Torgau-værket ligger også dette anlæg i umiddelbar nærhed af et glasværk.

1995

Gennem Reiling Groups deltagelse i BBF Recycling- und Holzhandelsgesellschaft mbH udvides sortimentet af ydelser til også at omfatte træsektoren. Idriftsættelse af planglasbearbejdningsanlægget i Torgau/Sachsen.
Bernhard Reiling Junior overtager sin fars aktier i forretningen.

1994

Et topmoderne sorteringsanlæg til planglas, spejlglas og autourder indvies i Marienfelds lokaler.

1991

Ruhrglas Recycling GmbH i Lünen starter arbejdet.

1989

Reiling MS-Recycling GmbH med base i Münster er grundlagt.

1984

Bernhard Reiling Junior indtræder i virksomheden.

1970

Den første Reiling container til opsamling af glas er opstillet i Gütersloh.

Mand med hest og vogn 1957

1968

Driften flyttes fra Gütersloh til Marienfeld.

1957

Bernhard Reiling senior opdagede brugt glas som genbrugsprodukt og grundlagde nutidens firma "Reiling Glas-Recycling" sammen med sin kone Margret.

vor 1957

Reiling-familiens succeshistorie begyndte i begyndelsen af ​​forrige århundrede med en råvarehandel.

Mænd sorterer affald i hånden på samlebåndet

100 års engagement og forpligtelse i den fælles sag